Megszülte kislányát, kidobta a kukába, majd lefeküdt aludni – akár húsz évet is kaphat a kegyetlen anya

Újabb tények láttak napvilágot a kegyetlen édesanyáról, aki a hétvégén egy szemetes konténerbe dobta újszülött gyermekét a csehországi Pardubice egy lakótelepén.

Megszülte kislányát, kidobta a kukába, majd lefeküdt aludni – akár húsz évet is kaphat a kegyetlen anya
Forrás: TV JOJ

A Noviny.sk szerint a nő világra hozta gyermekét, belehelyezte egy műanyag táskába, kidobta a szemétbe, majd lefeküdt aludni. A babát egy arra járó pár találta meg – annak ellenére, hogy kint fagyott, ő pedig jelentősen ki volt hűlve, életben maradt. A kicsi életét végül sikeresen megmentették a pardubicei kórházban.

A rendőrség őrizetbe vette a 35 éves anyát, aki már több gyereket is világra hozott. Azt nem tagadja, hogy megszülte a kisbabát, viszont állítása szerint nem tudta, hogy terhes.

A nőt gyilkossági kísérlettel gyanúsították meg, amiért 15-től 20 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik. Markéta Janovská rendőrségi szóvivő szerint nem kizárt, hogy még változni fog az ügy jogi besorolása.

Állítólag a nő partnere sem tudott a terhességről. A rendőröknek azt mondta, hogy mindig is vágyott egy kislányra, és harcolni fog azért, hogy a gondozására bízzák.


(noviny.sk)