A meglőtt pincérnő édesapja elmesélte, mi történt pontosan az ógyallai bárban

Túlvan az életveszélyen az a 21 éves lány, akit múlt héten csütörtökön meglőtt az ógyallai bárban egy részeg vadász. 

A meglőtt pincérnő édesapja elmesélte, mi történt pontosan az ógyallai bárban
Fotó: Facebook

Aktív vadász volt a 61 éves Ján, aki múlt héten csütörtökön részegen érkezett az ógyallai bárba. Miután a férfit kidobták, visszatért és ámokfutásba kezdett: rálőtt a pincérnőre, Nikolra, valamint megölte annak barátját, a 29 éves Dávidot. Ján végül öngyilkos lett.

Kemény szóváltás alakult ki a felek közt, amikor Ján záráskor tért be a bárba. „A férfit felszólította a távozásra, mert már záróra volt, meg kellett számolnia a bevételt. A férfi ekkor taxiba ült és távozott“ – idézte fel Nikol szavait Imre, a lány édesapja.

Ján nem sokkal később felfegyverkezve tért vissza. „Dávid ki akarta venni a kezéből a puskát. Ekkor a fegyver elsült, a golyó pedig a lábába fúródott“ – folytatta Imre.

A vadász rálőtt Nikolra is, aki ezt követően a földre esett. Csodával határos módon a golyó nem ért létfontosságú szerveket. „Niki a bárpult mögé rejtőzött. A vadász azt hitte, hogy végzett vele, és Dávidhoz sétált. Niki hallotta, ahogy a barátja azt mondja: ne, ne! A fegyver azonban eldördült, majd a vadász magával is végzett“ – tette hozzá Nikol édesapja.

Nikolt kritikus állapotban szállították kórházba, azóta túlvan az életveszélyen. Péntek óta nem nyílt ki az ógyallai bár, a tulajdonosok pedig fontolóra vették, hogy már soha többé nem is fog.

noviny.sk/para