Megkéseltek egy férfit a taxiban – már nem tudták megmenteni az életét

Életét vesztette egy férfi, miután beült egy taxiba, majd indulás előtt egy ismeretlen személy megkéselte.

Megkéseltek egy férfit a taxiban – már nem tudták megmenteni az életét
Forrás: noviny.sk

Az eset péntekről szombatra virradó éjszaka történt Nagymihályban. A férfi a kocsma előtt beült a taxiba. Amikor elindultak volna, az utas felőli ajtót kinyitotta egy ismeretlen férfi, és mellkason szúrta az utast.

A taxis először azt hitte, hogy csak megütette az utast, de aztán meglátta a vért. A sérülttel azonnal a kórházhoz hajtott – a férfi mindvégig eszméleténél volt, de amikor kiszállt az autóból, elvesztette az eszméletét.

Jana Fedáková, a Svet zdravia szóvivőjének tájékoztatása szerint a férfi állapota olyan súlyos volt, hogy a kórházba szállítást követő egy órán belül életét vesztette.

Nem sokkal később a járőrök üldözőbe vettek egy autóst, akinél fennállt a gyanú, hogy ittasan vezet. Lenka Ivanová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a rendőröknek sikerült elfogniuk a férfit, akinél két kést is találtak. A sofőr szervezetében több mint 1,5 ezrelék alkoholt állapítottak meg.

A férfi ellen alkohol befolyása alatt történő veszélyeztetés vádjával indítottak eljárást, emellett fennáll a gyanú, hogy ő követte el a fent említett bűncselekményt is.

noviny.sk/para