Meggyilkoltak egy magyar bejárónőt Németországban

Egy magyar nő holttestére bukkantak a németországi  Kaiserslauternben. Az asszonyt iratok nélkül, egy szakadt melegítőben találták meg – írja a 24.hu a  Bors nyomán.

Meggyilkoltak egy magyar bejárónőt Németországban
Fotó: illusztráció

A 48 éves B. Dianának december 4-én veszett nyoma. A magyarországi Ózdról származó asszony munka reményében utazott tavaly Németországba, egy ideig Münchenben, majd Stuttgartban próbált ápolónőként elhelyezkedni, de ez nem sikerült. Végül Kaiserslauternben talált munkát egy amerikai család bejárónőjeként.

Holttestét december 14-én találták meg, de iratok hiányában sokáig nem tudták azonosítani. A rendőrség a kabátja és a tetoválása alapján kérte a lakosság segítségét a beazonosításához, mostanra azonban kiderült, B. Diana az áldozat.

A helyi lapok szerint az ügyben karácsony előtt letartóztattak valakit, a férfi azonban tagad. 

A rendőrség most szemtanúkat keres, ugyanis valószínű, hogy Diánát nem az utcában, hanem a környéken ölték meg, a testet pedig az esti vagy éjszakai órákban egy kukában, bevásárlókocsiban, talicskán vagy zsákba tekerve vonszolták a környékre. A rendőrség az ügyben külön nyomozócsoportot is felállított.

via24.hu/Bors