Meggyilkolták az ukrán diáklányt a pozsonyi diákszállón!

Fordulat történt a diáklány ügyében, akit múlt pénteken találtak holtan a pozsonyi Mladá Garda diákszállón. Időközben kiderült, hogy ukrán lányról van szó, a Joj TV pedig most arról számolt be, hogy gyilkosság ügyében nyomoz a rendőrség.

Meggyilkolták az ukrán diáklányt a pozsonyi diákszállón!
Mladá Garda

A 21 éves Máriát múlt pénteken egy évvel idősebb ukrán barátja, Vladimír találta meg. Holtteste a szobája bejárati ajtaja előtti csempén feküdt. Elsőre nem tűnt úgy, hogy bántalmazták volna, inkább egészségügyi probléma merült fel. 

Egy másik diák a Joj TV-nek elmondta, hogy ukrán diákokról van szó, mindketten Lvivből származnak. A srác, miután megtalálta a lányt, lement a portára, nemsokkal később pedig kiérkeztek a rendőrök. 

Akkor még semmi jel nem utalt arra, ami szerdán este történt. A Joj TV úgy tudja, aznap tartoztatták le Vladimírt, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta Máriát. Állítólag azon a borzalmas napon egész nap az alibijén dolgozott. Hívogatta a lányt és a barátaikat is, nem tudják-e, mi lehet vele. Ezután döntött úgy, hogy akkor ő maga megy a szobájához. 

Az egyik diáklány elmondta, hallotta is, amikor megérkezett Vladimír, majd segítséget hívott. Hozzátette, a lány ekkor már csak ellilult fejjel feküdt a földön, és habos volt a szája. 

Vladimírnak viszont vélhetően néhány nap után megszólalt a lelkiismerete és a Joj TV információi szerint maga jelentkezett a rendőrségen, majd beismerte tettét, miszerint saját kezűleg fojtotta meg.

A Pozsonyi Kerületi Ügyészség megerősítette, hogy gyilkosság ügyében nyomoznak és őrizetben van a gyanúsított.

(Noviny.sk)