Meggyilkolta feleségét, majd felakasztotta magát egy férfi – szex miatt történt az ámokfutás?

Szörnyű tragédia rázta meg a vágbesztercei járásbeli Považská Teplá községet, miután egy férfi megölte feleségét, majd magával is végzett.

Meggyilkolta feleségét, majd felakasztotta magát egy férfi – szex miatt történt az ámokfutás?
Forrás: Cas.sk

Kedden egy 33 éves férfi értesítette a rendőrséget, miután holtan találta szüleit a házukban. Danka Adámiková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az 54 éves nő a földszinten feküdt, fején tompa tárggyal okozott sérülés, testén pedig szúrt sebek voltak. 57 éves férjét a padláson találták meg egy villanykábellel felakasztva.

A szomszédok szerint a férfi és a nő 34 éve voltak házasok, először Vágbesztercén éltek, majd a községbe költöztek. A férfi idővel megváltozott: agresszív lett, sokat ivott és állítólag szeretője is volt. Egy időre elköltözött a családjától, majd miután visszatért, állandóan szexet követelt a nőtől. Mivel a felesége ellenkezett, a férfi gyakran agresszív volt, többször azzal fenyegette meg a nőt, hogy megöli.

Az utolsó ilyen eset után a nő értesítette a rendőrséget, a férfi pedig előzetes letartóztatásba került. Az agresszív férfi végül feltételes szabadságvesztéssel megúszta az esetet, október 1-én pedig szabadlábra került. Két héttel később megtörtént a fent említett gyilkosság.


Cas.sk/para