MEGDÖBBENTŐ: A műkörmös hanyagsága miatt kellett amputálni egy nő ujját!

A walesi Jose Jackson elment a manikűröshöz, hogy megcsináltassa a körmeit. Amikor a műkörmös az egyik kézzel kész lett és pont nekikezdett volna a másodiknak, hirtelen nagy zajjal kinyílt a szalon ajtaja. 

MEGDÖBBENTŐ: A műkörmös hanyagsága miatt kellett amputálni egy nő ujját!
Fotó: Daily Mail

A manikűrös erre összerezzent, és a kezében tartott eszközzel véletlenül beleszúrt Jackson körme tövénél a hámrétegbe – idézte a 2017 decemberében történt esetet a VelvetThe Sun hírportál beszámolója alapján. 

A körme kicsit vérzett, de a nő nem csinált nagy ügyet a dologból, hazament és bekötötte az ujját.

Jose fájdalma a napok előrehaladtával sem csökkent, sőt a mutatóujjának utolsó ujjperce be is dagadt, ezért az asszony úgy döntött, elmegy az orvoshoz.

Mint kiderült, a sebe elfertőződött, méghozzá olyan súlyosan, hogy akár az egész karja is veszélybe kerülhet. Ezt úgy lehetett csak elkerülni, ha amputálták mutatóujjának elfertőződött ujjpercét.

Az operáció 2018 januárjában volt, hetekkel az ártatlannak tűnő baleset után.

„Enélkül az ujj nélkül nem tudok dolgokat megfogni, nem tudok ruhákat begombolni – mindent máshogy kell most csinálnom”

– idézi Jacksont a Sun című lap. Az asszony azt mondja, hogy a szerencsétlenség tönkretette az életét.

Jackson beperelte a körömszalont, a fertőzést ugyanis az okozta, hogy a műkörmös által használt eszköz nem volt megfelelően fertőtlenítve. A felek peren kívül megállapodtak, és az asszony annyit árult el, hogy egy ötszámjegyű összeget kapott kártérítésként. 

Velvet