Megdöbbentő: elszakadt a cérna a 15 éves labdarúgónál, véresre verte a játékvezetőt a szlovák ifimeccsen (VIDEÓ)

Megdöbbentő felvétel kezdett el terjedni egy alacsonyabb osztályú ifimérkőzésről, amelyen egy 15 éves fiú megtámadta a találkozó játékvezetőjét.

Az eset a Kelet-Szlovákiai Futballszövetség irányítása alá tartozó 4. ligás TJ FK Družstevník Trhovište és TJ Slavoj Kráľovský Chlmec ifimérkőzésén történt még október 9-én.

Peter Pavlo játékvezető a TV Noviny-nak elmondta, az egész ott kezdődött, hogy a 80. percben kiállította az egyik hazai játékost, Martin Bogárt, amivel a sértett nem értett egyet, ezért elkezdte szidalmazni a sporit, valamint megfenyegette, hogy megöli őt. Kb. két méterre annak jelét adta, hogy megüti őt, illetve lefejeli, de ez végül nem történt meg. A mérkőzés aztán nyugodt körülmények között fejeződött be.

A végső sípszót követően viszont a helyzet tettlegességig fajult. A játékvezető a pályán várta meg, amíg a játékosok nagy része lemegy az öltözőkbe. A pálya szélén azonban már várt rá a kiállított fiú, valamint a nézőtérről páran, hogy kérdőre vonják. Miután Pavlo újfent elmondta ítéletének okát, a fiatal újfent megfenyegette.

Ezt követően a kiállított játékos meglökte a bírót, aki jobbnak látta lemenni az öltözőbe. Útközben viszont odalépett hozzá egy másik fiú, és ököllel arcon ütötte Pavlót, akinek elkezdett vérezni az orra és a szája. Mint kiderült, a tettes a kiállított játékos 15 éves testvére, Adrián Bogár volt, aki a mérkőzésen egy másik játékos neve alatt játszott.

Bár a játékvezető sérülése nem komoly, úgy döntött, feljelentést tesz a támadó ellen. A futballklub elnöke a portálnak elmondta, hogy a két játékost kidobták a csapatból, emellett további intézkedéseket foganatosítanak: a hazai mérkőzésekre nem engednek be többé nézőket, ugyanis a két fiú rokonai heccelték fel őket a játékvezető ellen.

Az illetékes futballszövetség emellett 250 euróra bírságolta a klubot a támadásért, illetve a nem megfelelő szervezésért.


(tvnoviny.sk)