Már a folyosón érezték az elviselhetetlen bűzt – borzalmas látvány tárult eléjük a szobában

A férfi érezte a borzalmas szagot, de állítólag nem tudta, hogy mi van a szobában.

Napokig nem jelentette be a felesége halálát egy 60 éves férfi Chicagóban. Az erősen oszlásnak indult hullára rendőrök találtak rá, miután feltörték a lakást. Steven Seiler azt mondta nekik, érezte ugyan a fura szagot, de nem gondolta, hogy az asszony meghalt. A férfi vallomása elég hihetetlennek tűnt, mivel őrizetbe vették.

A rendőrség azért szállt ki az 58 éves Tamara Wilson lakásához, mert kaptak egy bejelentést, hogy ellenőrizniük kellene az asszony hogylétét. A kopogtatásra senki sem válaszolt, a lakásból viszont erős szag áradt, ezért a rendőrök a gondnokkal kinyittatták az ajtót, majd a bezárt szobaajtót is.

A szobában, egy halom takaró alatt hevert az 58 éves asszony meztelen, erősen oszlásnak indult holtteste. A halottkém szerint az asszony legalább négy napja halott volt már, amikor rátaláltak, de a halál okát egyelőre nem tudta megállapítani.

Az épület biztonsági kameráinak felvételein látszott, hogy amíg az asszony holtteste a lakásban volt, Seiler minden nap megfordult ott, és a postaládát is rendszeresen ürítette. A férfit letartóztatták, nála voltak a felesége iratai, a bankkártyája és a jegygyűrűje.

A bíróság pénteken házi őrizetbe helyezte a férfit, akinek elektromos jeladót kell hordania.

24.hu