Magyarországon ásták el az eltűnt csicsói vállalkozó holttestét, a NAKA őrizetbe vett három gyanúsítottat

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) megtalálta az eltűnt csicsói vállalkozót, Szűcs Tibort. A férfit meggyilkolták, holttestére Magyarországon bukkantak rá – írja a Startitup.

Magyarországon ásták el az eltűnt csicsói vállalkozó holttestét, a NAKA őrizetbe vett három gyanúsítottat
Fotó: Facebook

A hatóság az ügyben együttműködik a magyar rendőrséggel. A Startitup információi szerint a NAKA három személyt vett őrizetbe. A vállalkozó holttestét Magyarországon ásták el.

„Megerősíthetem, hogy ma reggel őrizetbe vettünk három személyt, akiket előre eltervezett gyilkossággal gyanúsítottunk meg” – nyilatkozta a portálnak Ľubomír Daňko NAKA-igazgató, aki hozzátette: jövő héten a magyar hatóságokkal bővebben is tájékoztatnak az ügyről.

Szűcs Tibornak 2023. május 2-án veszett nyoma. Komáromfüssön (Komáromi járás) látták utoljára, ahol elvégzett egy telefonhívást. Eltűnését követően a NAKA razziát tartott a községben, ahol a férfi egy ingatlannal rendelkezik, amit bérbe adott. Eltűnése napján állítólag a bérleti tartozást ment felvenni. A rendőrségi akció során vérnyomokat, valamint egy töltényhüvelyt találtak a helyszínen. A férfi Audi Q7 típusú autóját kiégve találták meg Pápa közelében.


(Startitup)