Leülte a 22 évet a szlovák férfi, aki egy megkötözött 5 éves kisfiúra maszturbált, majd több késszúrással meggyilkolta

A nagytapolcsányi járásbeli Nitrianska Blatnica község ma is emlékszik a bestiális bűncselekményre, és a lakosok attól tartanak, hogy Peter Fabšík, a ma 52 éves férfi kiszabadulhat - írta meg a Nový Čas.

Leülte a 22 évet a szlovák férfi, aki egy megkötözött 5 éves kisfiúra maszturbált, majd több késszúrással meggyilkolta
Forrás: Nový Čas

A brutális bűncselekmény 2000. május 9-én történt. Napokkal korábban a ferde hajlamú férfi már tyúkokon töltötte ki "vágyait". 13 tyúkkal közösült, mindegyiknek levágta a fejét - állt a bíróság ítéletében. 

A bűntény napján madzagot és kést itt magával, csalánt készült metszeni. A parkban, ahová maszturbálni járt, meglátta a 9 éves Martint.  Elcsalta őt magával, és mikor a kisfiúnak már fájt a lába, karjaiba vette őt. Amikor sírni kezdett, pofon vágta, és amikor a kisfiú a földre zuhant, megkötözte őt.

A férfi ezután kezdett fölötte maszturbálni. Ezután fogta a kését, majd 9-szer mellkason és hason szúrta a kisfiút, és csak azért hagyta abba, mert közben eltört a kése pengéje.

A férfit 22 év börtönre ítélték, a kasztrálását is javasolták, amivel viszont egyáltalán nem értett egyet. Miután letelt a büntetése, nem szabadul, hanem egyenesen egy pszichiátriai intézetbe szállítják, Veľké Zálužie községbe, ahol szexuális gyógykezelésen vesz részt. E döntés ellen sem az ügyész, sem az elítélt nem fellebbezett.

A férfi egyébként a falujában hajléktalanként van nyilvántartva. Korábban a nagynénjével élt, de őt elüldözték a községből, mivel őt is hibáztatták a történtekért.

(Nový Čas)