Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Körülbelül 60 személyt hallgattak ki a Pozsonyban megölt fiatal nő ügyében

A pozsonyi Kikötő utcában megölt fiatal nő ügyében folytatott nyomozás során eddig körülbelül 60 személyt hallgattak ki. A rendőrség több házat és területet is átkutatott, és különböző tárgyakat foglalt le, amelyek összefügghetnek a gyilkossággal. Erről a rendőrség tájékoztatott a közösségi oldalán, hozzátéve, hogy az ügy felderítésén intenzíven dolgoznak.

Körülbelül 60 személyt hallgattak ki a Pozsonyban megölt fiatal nő ügyében
Forrás: Nový Čas

A rendőrség arra figyelmeztet, hogy a nyomozás állásáról szóló információk titokban tartása bevett szokásnak számít. „Szívesen megnyugtatnánk a nyilvánosságot, és örülnénk, ha elhatárolódhatnánk bizonyos sajtóhírektől, amelyek szerint a rendőrség nem tudja kezelni Viola asszony gyilkossági ügyét. A Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya intenzíven dolgozik az ügyön, és más rendőrségi osztályokkal is együttműködik” – közölte a rendőrség.

A rendőrséghez november 11-én érkezett a bejelentés, hogy egy kihűlt nő van a pozsonyi Kikötő utcában. A rendőrök azonban egy olyan nőt találtak a helyszínen, akinek az egész testét sérülések borították. Az életét már nem sikerült megmenteni.

TASR