Kis híján halálra verték egy fejszével, kétévnyi kóma után viszont magához tért és leleplezte az elkövetőt

Nemrégiben felébredt a kómából egy nő az amerikai Nyugat-Virginiában, akit két évvel ezelőtt brutálisan megtámadtak és súlyosan megsebesítettek. Azt követően, hogy az 51 éves Wanda Palmer magához tért, elárulta a hatóságoknak, ki volt a támadó – írja a CNN.

Kis híján halálra verték egy fejszével, kétévnyi kóma után viszont magához tért és leleplezte az elkövetőt
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A nőt 2020 júniusában találták meg az otthonában, Cottageville közelében. A rendőrök először azt hitték, hogy meghalt, de aztán észrevették, hogy még enyhén lélegzik. Fejét és arcát súlyos sérülések borították, amiket vélhetően fejszével okoztak, de a rendőrség sosem találta meg a fegyvert.

A történteknek nem volt szemtanúja, sem telefonos, sem kamerafelvételek nem álltak rendelkezésre. A hatóság több gyanúsítottat is kihallgatott, de nem sikerült azonosítania az elkövetőt.

Néhány héttel ezelőtt a rendőrség telefonhívást kapott a gondozóintézettől, ahol Palmert ápolták. A személyzet elmondta, hogy a nő két év után felébredt a kómából és képes beszélni a rendőrökkel.

A rendőrök július 12-én meglátogatták, Palmer pedig elárulta, ki volt a támadója. Mindenki megdöbbenésére bátyja, Daniel Palmer nevét ejtette ki. Az 55 éves férfit múlt héten pénteken őrizetbe vették, valamint gyilkossági kísérlettel és súlyos testi sértéssel gyanúsították meg. Az indíték egyelőre nem ismert.


(CNN)