Kihasználta, hogy egyedül volt otthon, megerőszakolta 14 éves unokahúgát a férfi

Szerdán bíróság elé állítottak egy 33 éves férfit, aki a vád szerint megerőszakolta 14 éves unokahúgát. A lány máig nem heverte ki a történteket – írja a noviny.sk.

Kihasználta, hogy egyedül volt otthon, megerőszakolta 14 éves unokahúgát a férfi
Illusztráció (Fotó: TASR)

A 33 éves Ivan ügyét szerdán tárgyalták a Bánovce nad Bebravou-i Járásbíróságon. A vád szerint a férfi megerőszakolta 14 éves unokahúgát, amikor egyedült voltak a lakásban. A lány hiába próbált védekezni és sikoltozni, nem tudta magától távol tartani Ivant.

A vádlott a bíróságon semmilyen nyilatkozatot nem tett, még a vallomástételt is megtagadta. Ellene szól továbbá, hogy megtalálták a DNS-mintáját a lány bugyiján.

Az áldozat a történtek óta pszichológusok felügyelete alatt áll. Édesapja szerint magába zárkózott, egyfolytában sír, semmilyen férfit nem enged magához közel.

Ivant korábban már kétszer elítélték erőszakos jellegű bűncselekmény elkövetése miatt – egyszer rablásért, egyszer pedig zsarolásért. Amennyiben most sikerül bizonyítani a bűnösségét, a „háromszor, és elég” elve érvényesülhet. Ez annyit jelent, hogy a férfit akár életfogytiglan tartó szabadságvesztésre is ítélhetik.


(noviny.sk)