Kiderült, milyen állapotban van a szurkoló, akit úgy megvertek a nagyszombati bajnokin, hogy társai eszméletlen állapotban vonszolták le (VIDEÓ)

Többen megsérültek, miután a Spartak Trnava – Slovan Bratislava bajnokin a két csapat szurkolói a pályára rohanva összecsaptak.

A két tábor szimpatizánsai ütötték-rúgták egymást, illetve pirotechnikai eszközöket dobáltak. A garázdálkodók között volt a Slovan egy ultrája is, akit úgy fejbe rúgtak a csoportosan rátámadó ellendrukkerek, hogy eszméletlenül terült el. A támadók viszont ennyivel nem elégedtek meg: többször belerúgtak, rátapostak, illetve ráugortak még a földön fekvő férfire, akit aztán a társai vonszoltak le a pályáról.

A támadás pillanatát videofelvételek is rögzítették, és bár az eset drámainak tűnik, az orvosi jelentések szerint nem szenvedett komolyabb sérülést.

A videó felkavaró képsorokat tartalmaz, megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Alena Krčová, a mentősök szóvivőjének tájékoztatása szerint a rendbontást követően négy személyt kellett kórházba szállítani – három a fején sérült meg, egy pedig a lábán.

A rendőrség intenzíven foglalkozik az üggyel – hétfői tájékoztatása szerint mindazokat garázdasággal gyanúsította meg, akik a pályára rohantak, illetve megzavarták a közrendet.


(tvnoviny.sk/para)