Ki akarták próbálni, milyen embert ölni, majd szétszabdaltak egy férfit – a NAKA vizsgálja a brutális gyilkosságot

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) vizsgál egy brutális gyilkosságot, amely egy turócszentmártoni benzinkút közelében történt. A borzalmas esetnek két gyanúsítottja van, akik jelenleg vizsgálati fogságban ülnek.

Ki akarták próbálni, milyen embert ölni, majd szétszabdaltak egy férfit – a NAKA vizsgálja a brutális gyilkosságot
Illusztráció

A rendőrség a Facebookon tájékoztatott arról, hogy a gyanúsítottak ki akarták próbálni, milyen embert ölni. Emiatt kapcsolatba léptek a leendő áldozatukkal, akit kicsaltak azzal a céllal, hogy együtt piáljanak. A polgári védelem egy elhagyatott épületéhez mentek, ahol egy rövid ideig beszélgettek, majd az egyikük közölte vele, hogy ez élete utolsó napja, meg fog halni.

Ezután rátámadtak, ütni-verni kezdték, rugdalták az egész testén, valamint egy fahasábbal is ütötték, ahol csak érték. Miután áldozatuk már mozdulatlanul feküdt, az egyikük felvett egy üvegszilánkot azzal, hogy biztosra akar menni. Ezt aztán belevájta az áldozat nyakába, majd átadta társának, aki pedig a rendőrségi beszámoló szerint azt mondta, látni akarja az agyát. Az áldozat fejét több helyen is megvágta, megszúrta.

Az áldozat a rengeteg sérülése miatt végül valóban meghalt, az arcát szinte teljesen szétroncsolták.

A rendőrség azt nem árulta el, milyen módon akadtak a tettesek nyomára, mindenesetre azóta mindketten vizsgálati fogságban ülnek. Az előre megfontolt szándékkal elkövetett brutális gyilkosság ügyében a Speciális Ügyészség és a Specializált Büntető Bíróság jár el.

(parameter)