Két magyar hadvezér nevét is felfestette a fegyverére az új-zélandi vérfürdő pszichopata mészárosa!

49 ártatlan ember halt meg péntek reggel fegyveres támadásban Új-Zélandon, Christchurch városában történt két mecset ellen Új-Zélandon, Christchurc városában.

Két magyar hadvezér nevét is felfestette a fegyverére az új-zélandi vérfürdő pszichopata mészárosa!
Fotók: Facebook

A rendőrség szerint négy embert vettek őrizetbe. A három letartóztatottról egyelőre nincs informácó egy Brenton Tarrant nevű 28 éves férfiról viszont kiderült, hogy a a norvég pszichopata mészáros, Anders Behring Breivik inspirálta.  Brenton Tarrant azt állította, megbosszulja azt a “többezer halált, ami a külföldi hódítók okoztak”. Kinyilatkoztatta megmutatja a megszállóknak, hogy “ez a föld nem az ő földjük”.

A támadásban használt fegyverekről megjelent képeken jól látszanak azok a fehér feliratot, amelyeket Tarrant írt rájuk.

A kegyetlen gyilkos bevándorlásellenes nézeteit tükröző feliratok olyan történelmi eseményeket idéznek, mint például Bécs 1683-as török ostroma.

A fegyverre illetve a tárakra pedig legalább két magyar név is felkerült. Az egyik Hunyadi Jánossé, aki John Hunyadiként szerepel a fegyveren, a másik Szilágyi Mihályé. Mindkét név azért kerülhetett a fegyverre, mert a náci Tarrantnak tetszhetett, hogy a két magyar hadvezér 1456-ban legyőzte a török hódítókat Nándorfehérvárnál.

Via444/para