Két éven keresztül kínozta élettársát a dunaszerdahelyi járásbeli férfi

Két éven át szenvedett egy nő erőszakos élettársa mellett. Nem egyszer megtörtént, hogy  a férfi ököllel fejbe vágta őt, de előfordult olyan is, hogy az erőszakos élettárs a párja felé hajította a villát, ami beleállt a nő fejébe. Az eset bíróság elé került - írja a Čas.sk.

Két éven keresztül kínozta élettársát a dunaszerdahelyi járásbeli férfi
-illusztráció- (Fotó: iStock)

A dunaszerdahelyi járásbeli férfi hetente legalább egyszer nekiesett élettársának, többször ököllel fejbe vágta, verbálisan megszégyenítette őt. A nő sokáig tűrt, nem akart segítséget kérni. A gyakori veszekedések során a férfi azzal fenygette meg párját, hogy megöli és a Duna mellett ellássa a holttestét. Az egyik vita során a férfi egy villát hajított élettársa felé, ami beleállt a nő fejébe. Volt amikor az erőszakos férfi mobilt vágott a nő fejéhez, aki két héten belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Ladislav Piros, a dunaszerdahelyi Járásbíróság bírája 4 éves próbaidőre felfüggesztett 3 év szabadásgvesztésre ítélte az erőszakoskodót, emellett pszichoterápiára is kötelezte, s arra is, hogy találjom magának mihamarabb valami munkát. Az ítélet jogerős

Čas.sk/para