Kész rémálom: nőket követett és zaklatott szexuálisan a cirkuszi brigádos

Szerdán bíróság elé állítottak egy férfit, aki nőket követett és zaklatott szexuálisan, egyikük előtt pedig letolta a nadrágját és elkezdett maszturbálni.

Kész rémálom: nőket követett és zaklatott szexuálisan a cirkuszi brigádos
Fotó: TV JOJ

A 40 éves Milan Pozsonyban, egy cirkuszban dolgozott alkalmi munkásként, a múlt hét folyamán pedig néhány napon belül legalább két nőt is zaklatott – a TV JOJ információi szerint azonban több áldozat is lehet.

Az első nőt az éjszaka közepén követte, majd a földre teperte és az ágyékához nyúlt. A nő viszont teli torokból elkezdett segítségért kiáltozni, erre a támadó megijedt és elmenekült.

Három nappal később hasonló támadást hajtott végre. Egy 26 éves nőnek feltűnt, hogy valaki követi őt, erre elkezdte szaporázni a lépteit és bemenekült a lakóházba, ahol él. Milan viszont nem adta fel egykönnyen, kiabált és megpróbált bejutni az épületbe. Mivel próbálkozása sikertelen volt, megelégedett annyival, hogy előkapta péniszét és elkezdett maszturbálni.

A rendőrség néhány napon belül őrizetbe vette a férfit, akit garázdasággal gyanúsítottak meg. Szerdán a rendőrségi cellából egyenesen a bíróságra szállították, ahol elrendelték a vizsgálati fogságba helyezését. Tettéért akár hároméves szabadságvesztésre is ítélhetik.


(noviny.sk)