A kádban fürdött a lány, amikor felfigyelt egy gyanús tárgyra – most az öngyilkosságon gondolkodik

Egy nappal 18. születésnapja előtt forró fürdőt vett egy tinédzser – fogalma sem volt róla, hogy nevelőapja megfigyeli őt.

A kádban fürdött a lány, amikor felfigyelt egy gyanús tárgyra – most az öngyilkosságon gondolkodik
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Thomas Craig Lewis 2005-ben vette feleségül Michelle Brightwoodot, ezzel együtt pedig a nő lányának, Laurennek a nevelőapja lett. Amikor 2018 novemberében a tinédzser forró fürdőt vett a kádban, egy mobiltelefonra lett figyelmes a kád feletti üvegcsempe mögött. Lauren azonnal írt egy sms-t édesanyjának, amiben ez állt: „Gyere a fürdőszobába, de ne szólj Craignek“. A nő és lánya megdöbbenve tudatosította, hogy mi is történt valójában.

Mint kiderült, a mobilt Craig rejtette el, és már 2014-ben is felvette a lány fürdőzéseit, amikor Lauren még csak 13 éves volt. A férfit őrizetbe vették, a bíróságon pedig beismerte tettét.

„Nagyon nehéz időszak volt ez számomra, azóta pedig teljesen megváltozott az életem. Már nem az az ember vagyok, aki korábban voltam. Nem tudok teljes mértékben megbízni az emberekben, főként ha idősebb férfiakról van szó“ – mondta Lauren, akinek az eset óta szorongásai vannak, depresszióval küzd és már az öngyilkosság is megfordult a fejében.


(Daily Star)