Itt első fotó a Fertő tóban talált prostituált gyilkosáról

A magyar prostituált állítólag kinevette Alfréd U.-t, ezért pedig az életével kellett fizetnie.

Az osztrák hatóságok a múlt héten kiderítették annak a nőnek a személyazonosságát, akinek feldarabolt holttestét a Fertő tóban találták meg az ausztriai Rust városában.

Az eisenstadti ügyészség tájékoztatása szerint a brutális gyilkosság áldozata egy 1988-as születésű, magyar állampolgárságú nő volt. Az ausztriai rendőrség szerint a gyilkos csupán a nő keresztnevét ismerte, amely a médiában megjelent információk alapján Beáta volt.

Az arcát már nem lehetett felismerni, egy fantomképet azonban kiadott róla az osztrák rendőrség:

A gyilkosság elkövetését már korábban beismerte egy 63 éves bécsi férfi, Alfred U. A gyilkos ügyvédje szerint a férfi pánikba esett, és megfojtotta áldozatát. Állítólag még aznap feldarabolta a nőt, testrészeit pedig csónakról a vízbe szórta.

A Blikk azt írja, miután Beáta és Alfréd U. a pályaudvaron megállapodtak az együttlét feltételeiről, felmentek a férfi lakására. Itt elég hamar összevesztek, mivel a férfi közölte: ő valójában nem is szexre, sokkal inkább női simogatásra és törődésre vágyik. Beáta először elnevette magát a szokatlan kérésen, majd közölte, hogy az ilyen kérés már az extra árkategóriába esik. Alfréd erre bedühödött, megfojtotta, majd feldarabolta a nőt. Saját bevallása szerint bizonyos testrészeket a Fertő tóba dobott, a többit egy későbbi időpontban meg akarta enni.

A Blikk fotót is közölt az elkövetőről:


Forrás: blikk.hu

A médiát foglalkoztatja egyúttal az a kérdés is, hogy a korábban több erőszakos bűncselekményért elítélt férfi, hogyan lehetett feltételesen szabadlábon. Az APA hírügynökség szerint ugyanezt a férfit korábban már elítélték egy fejszés emberölésért, de 2016 októberében feltételesen szabadlábra került. A múltban már kétszer is elítélték erőszakos bűncselekményért, összességében pedig már mintegy 30 évet töltött a sitten.


(blikk/para)