Húsklopfolóval leütött és többször megerőszakolt egy kislányt - 12 évet kaphat a magyar férfi

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete, személyi szabadság megsértése bűntette és szexuális erőszak bűntette miatt vádat emelt egy letartóztatásban lévő férfival szemben — idézte be az Ügyészség honlapján megjelent információt a 24.hu.

Kifejtik, hogy a férfi együtt szeretett volna járni a későbbi sértettel, aki azonban csupán barátként tekintett rá. A férfi tavaly áprilisban, az esti órákban a Bokodot és az Oroszlányt összekötő földúton a bokrok közé csalta a sértettet azzal az ürüggyel, hogy nézze meg, milyen leadni való rezet rejtett oda.

A vádlott a bokor alól kivett egy előzőleg oda készített húsklopfolót, és amikor a sértett neki hátat fordított, és a helyszínről távozni készült, a húsklopfolóval nagy erővel, legalább három alkalommal fején megütötte. A földre került sértettet a férfi fojtogatta, ököllel többször megütötte, majd vele akarata ellenére többször közösült is.

A nő több csontja eltört az őt ért bántalmazás következtében, ezen kívül több zúzódása és horzsolása keletkezett, a nyakát ért szorítás pedig alkalmas volt halálos eredmény előidézésére is.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett a szexuális erőszak bűntette miatt korábban már büntetett előéletű férfival szemben a letartóztatás fenntartására, valamint arra, hogy ha a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését beismeri, úgy őt a Tatabányai Törvényszék 12 év fegyházbüntetésre ítélje.

(24.hu/Ugyeszseg.hu)