Húsát maratta le a saját arcáról a férjgyilkos vegetáriánus szerető

Levesválasztása buktatott le egy gyilkost Indiában: a bűntett elkövetője ugyanis, aki ellopta áldozata személyazonosságát, vegetáriánus ételt kért egy kórházban.

Húsát maratta le a saját arcáról a férjgyilkos vegetáriánus szerető
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Szudhakár Reddi családtagjai meglepődtek, amikor a savtámadás miatt kórházba került férfi visszautasította a báránylevest. Ekkor fordultak a rendőrséghez azzal a gyanúval, hogy a kórházban fekvő személy nem a rokonuk. A nyomozás kiderítette, hogy Szudhakár Reddi felesége, Szvati Reddi és annak szeretője, Radzses Adzsakole állhat a dél-indiai Telangána államban elkövetett bűntény mögött.

A vizsgálat szerint a feleség és szeretője november 26-án éjszaka megölte Szudhakár Reddit, és testét egy erdőben rejtette el. Majd támadásnak feltüntetve savval tették felismerhetetlenné Radzses Adzsakole arcát.

A szerető ezután kórházba került, ahol a kötések alatt nem látszott valódi arca, a feleség pedig, aki képzett ápolónő, azt mondta a férje rokonainak, hogy a házukba behatoló idegen támadók savazták le, és felépüléséhez plasztikai műtétre lesz szükség.

A rokonoknak azonban feltűnt az alkati és súlybeli különbség, és mikor megtudták, hogy a beteg vegetáriánus ételt kért, megerősödött a gyanújuk, hogy egy másik személy vette át Szudhakár Reddi helyét, aki határozottan szerette a húsos kosztot. 

A rendőrség a gyilkosság gyanúja miatt letartóztatta a feleséget, és amint kikerül a kórházból, szeretőjét is őrizetbe veszik.

A szerelmespár állítólag egy filmből vette az ötletet a gyilkosságra és a plasztikai műtét által alátámasztott identitáslopásra.

(MTI)