Hőstett: 90 öltéssel varrták össze a hatéves fiú arcát, aki húgát védte egy felbőszült kutyától (FOTÓK)

Csupán hatéves, de az egész világon róla beszélnek. Bridger Walker az amerikai Wyomingból a saját testi épségét kockáztatva mentette meg húgát egy felbőszült kutyától – írja a CNN.

Amikor az egyéves németjuhász keverék elkezdett rohanni Bridger húga felé, a fiú közbeavatkozott. A támadás során a hatéves fiú arca súlyosan megsérült, ennek ellenére megfogta húgát és biztonságos helyre vitte.

Bridger arcát két órán keresztül műtötték, és összesen 90 öltéssel varrták össze. Amikor a fiú édesapja megkérdezte, hogy miért kelt húga védelmére, Bridger ezt felelte: „Úgy gondoltam, hogy ha valakinek meg kell halnia, akkor én legyek az”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anne Hathaway (@annehathaway) által megosztott bejegyzés,

 

A történetet Bridger nagynénje osztotta meg a közösségi oldalán, amelyben leírta, hogy a fiú nagy Bosszúállók-rajongó. A poszt eljutott Anne Hathaway hollywoodi színésznőhöz is, aki elismerő szavakkal díjazta a fiú tettét. „Ugyan nem vagyok bosszúálló, de képes vagyok felismerni a hősöket. Csak remélhetem, hogy legalább félig olyan bátor vagyok, mint te, Bridger” – írta a színésznő.


(CNN)