Hosszú csend után a rendőrség is tudatta álláspontját a brutálisan bántalmazott 11 éves lány ügyével kapcsolatban

A rendőrség a közösségi oldalán tájékoztatott, hogy rablás ügyében indított vizsgálatot a Miloslavovban (Annamajor) történtekkel kapcsolatban. A dokumentálást követően az ügy átkvalifikálására kerülhet sor.

Hosszú csend után a rendőrség is tudatta álláspontját a brutálisan bántalmazott 11 éves lány ügyével kapcsolatban
Illusztráció (Fotó: TASR)

Amint arról beszámoltunk, január 2-án egy csapat fiatal az egykori szövetkezetbe csalt egy 11 éves lányt, akit erőszakkal leitattak, bántalmaztak és levetkőztettek, az egészről pedig képeket és videókat készítettek, amiket aztán feltöltöttek a közösségi hálóra.

Amikor a 11 éves lány már nem reagált, a fiatalok azon kezdtek tanakodni, hogy mit mondjanak a mentőknek és a rendőröknek. Állítólag igyekeztek eltüntetni minden nyomot. A lány csupán arra emlékszik, hogy kiöntötte a kofolát, majd elkezdett rá zúdulni az alkohol.

A rendőrség intenzíven dolgozik az ügy felderítésén, annak érzékenységére, valamint a folyamatban lévő nyomozásra való tekintettel jelenleg nem szolgálhat bővebb tájékoztatással.

A hatóság emellett vizsgálja azokat a jogellenes cselekményeket is, amelyek a múltban nemcsak Miloslavov, hanem az egész Szenci járás területén történtek. Azokat a medializált híreket viszont nem tudja megerősíteni, miszerint úgynevezett szervezett gyerekbanda garázdálkodna az említett községben. A lakosság részéről sem érkezett bejelentés hasonló banda tevékenységéről a községben, illetve annak környékén.


-para-