HORROR: Munkát ígért a fiatal nőnek a férfi – nem is sejtette, micsoda rémálom veszi kezdetét

Egy 48 éves férfi és szülei fogva tartottak egy fiatal nőt poprádi családi házukban. A férfi kínozta és fenyegette, sőt meg is erőszakolta az áldozatot.

HORROR: Munkát ígért a fiatal nőnek a férfi – nem is sejtette, micsoda rémálom veszi kezdetét
Fotó: Rendőrség (Facebook)

A páros eredetileg abban egyezett meg, hogy közösen Csehországba utaznak dolgozni, az utazás előtt viszont a férfi rávette a nőt, hogy aludjon a szülei házában. A nő beleegyezett, ekkor viszont még nem sejtette, hogy ez egy szörnyű rémálomnak a kezdete.

Miután megérkeztek, a férfi megtiltotta a nőnek, hogy elhagyja a házat, illetve figyelték minden lépését az udvaron, nehogy megszökjön. A férfi megfenyegette, hogy ha elmegy, akkor bántani fogja őt és gyerekét is, és állítólag egy pisztollyal jelezte, hogy komolyan beszél.

Egy idő után a fiatal nőnek sikerült sms-t küldenie ismerősének Csehországba, aki értesítette a rendőrséget. A szülők azt állították a helyszínre kiérkező rendőröknek, hogy a keresett nő nem tartózkodik náluk, ám az ablakból látták, ahogy az ablakon keresztül SOS jelzést adott le.

A rendőrök felszólítására előjött a házból, azt mondta nekik, hogy rendben van, de a kezével a bántalmazott nők jelét mutatta. A rendőrök ezt felismerték, és azonnal cselekedtek: azt mondták, hogy a nőt egy másik bűncselekmény ügyében kell kihallgatni, és sikerült elérniük, hogy a kíséretükben elhagyhassa a házat.

Ezt követően a rendőrök házkutatást tartottak, amely során őrizetbe vették a három személyt – a 48 éves férfit, valamint annak 74 éves apját és 71 éves édesanyját. A fiatalabb férfit erőszak, zsarolás és személyi szabadság megfosztásának bűncselekményével gyanúsították meg. Szüleit bűnrészesként kezelik.


-para-