Holtan találták az egy hete eltűnt húszéves fiatalt – szerelmi bánat állhat a halála mögött

Megtalálták annak a 20 éves fiatalnak a holttestét, akinek múlt héten veszett nyoma Nitrianska Streda községben (Nagytapolcsányi járás).

Holtan találták az egy hete eltűnt húszéves fiatalt – szerelmi bánat állhat a halála mögött
Fotó: Rendőrség (Facebook)

A szülők a Nový Časnak elmondták, hogy Vladimír kerékpárjával kocsmába ment cigarettát venni, de haza már nem tért. A fiatalt egész héten nagy erőkkel keresték kutyákkal és drónokkal, de nem bukkantak a nyomára.

Egy héttel az eltűnését követően, szombaton reggel százan indultak a keresésére, és kb. másfél óra múlva meg is találták a kerékpárját, majd nem sokkal később a sűrű erdőben a holttestét is. Vladimír 3 kilométerre otthonától vesztette életét.

A szülők szerint fiuk eltűnése és halála mögött szerelmi bánat állhatott. Vladimír eltűnése előtt állítólag felhívta a lányt, akibe szerelmes volt. A srác mobiltelefonja vasárnap óta ki volt kapcsolva.

A holttestet átvizsgáló orvos előzetesen kizárta az idegenkezűség lehetőségét és törvényszéki boncolást rendelt el. Renáta Čuháková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az ügyben testi sértés gyanújával indítottak eljárást.


Cas.sk/para