Halott férfit találtak a patakban – korábban megtalálták a sapkáját a parton, de azt hitték, hogy csak elveszítette

A rendőrség vizsgálja egy 58 éves férfinek a halálát, akinek a holttestét szombaton találták meg egy patakban Poruba pod Vihorlatom (Nagymihályi járás) község közelében. Korábban megtalálták a sapkáját a patakparton, de mindenki azt hitte, hogy csak elveszítette – írja a noviny.sk.

Halott férfit találtak a patakban – korábban megtalálták a sapkáját a parton, de azt hitték, hogy csak elveszítette
Forrás: TV JOJ

A holttestet véletlen járókelők találták meg, akik épp az erdőben sétáltak. Hamar kiderült, hogy egy helyi 58 éves férfiről van szó, aki nem volt nős, így a legtöbb időt a barátaival töltötte.

A férfi testén több súlyos sérülést is megállapítottak, így előzetesen nem tudták meghatározni a halál okát. Ennek kiderítése érdekében, illetve, hogy megállapítsák, az illető alkohol vagy más tudatmódosító szer befolyása alatt állt-e, boncolást rendeltek el.

A férfi vélhetően beleesett a patakba, a parton ugyanis megtalálták a sapkáját – a víz több kilométeren át sodorta. A hatóságok nem keresték a férfit, ugyanis senki sem jelentette az eltűnését. Néha a barátainál aludt, így senkinek sem tűnt fel, hogy nem látták. Orvosi jelentések szerint a férfi holtteste két napja lehetett a vízben. A rendőrség halálokozás ügyében indított vizsgálatot.


(noviny.sk)