Halálra vert egy nőt a fiatal párkányi férfi, akár élete végéig is rács mögött maradhat

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolt meg egy 24 éves párkányi férfit, aki tavaly májusban halálra vert egy szlovákiai nőt Esztergomban – írja a noviny.sk.

Halálra vert egy nőt a fiatal párkányi férfi, akár élete végéig is rács mögött maradhat
Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció

A 24 éves Lóránt és a nyugdíjas nő tavaly májusban együtt mentek át Párkányból Esztergomba. A férfi ezt követően kábítószer hatása alatt verekedést provokált, majd rátámadt az idősebb asszonyra. A vádirat szerint a férfi elkapta a nő nyakát, és elkezdte ütni az arcát, fejét, valamint a felső testét, majd többször mellkason rúgta. A nő szinte azonnal belehalt sérüléseibe.

A támadó ezután elvonszolta a nőt, és egy vízelvezető kanálisba dobta. Azt követően, hogy a rendőrök megtalálták a holttestet, őrizetbe vették az Esztergomban bujdosó férfit. Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolta meg, amiért életfogytiglan tartó szabadságvesztés fenyegeti.

Lórántot összefüggésbe hozták egy 80 éves párkányi ferfi erőszakos halálával kapcsolatban is. A megölt 68 éves nő gondoskodott az idős férfiről, akivel nem sokkal az említett gyilkosság előtt végeztek a saját házában. A tűzoltókat egy kigyulladt családi házhoz riasztották, a nyugdíjas holttestét a 15 méter mély emésztőgödörben találták meg. A holttestet átvizsgáló orvos megállapította, hogy az illető erőszakos halált halt.

Lóránt és a nő az idős férfi házában élt, állítólag egy nappal a halála előtt is ott tartózkodtak. A TV Joj információi szerint ebben az ügyben még senkit sem gyanúsítottak meg.


(noviny.sk)