Gyilkosság Búcson: megkéselte nagybátyját a 38 éves nő, holttestét pedig pokrócokba bugyolálta

Vélhetően pénz miatt ölte meg nagybátyját egy 38 éves nő a komáromi járásbeli Búcson – a férfit leszúrta, holttestét pedig szőnyegbe és pokrócokba bugyolálta.

Gyilkosság Búcson: megkéselte nagybátyját a 38 éves nő, holttestét pedig pokrócokba bugyolálta
Fotó: noviny.sk

A TV JOJ információi szerint a 38 éves Edisa egyedül élt a családi házban, amit a nagyszüleitől örökölt. Két hónappal ezelőtt magához hívta lakni 66 éves nagybátyját, hogy ezzel megfelezzék a költségeket.

A férfi elvált volt, egy hete nem látták őt a faluban. Volt felesége aggódott érte, ezért megkérte a polgármestert, hogy nézzen utána, jól van-e. A telefont a férfi unokahúga vette fel, aki reggel és délután is azt állította, hogy nagybátyja alszik. A polgármesternek gyanússá vált a dolog, ezért értesítette a rendőrséget.

A házba behatolva megtalálták a férfi szőnyegbe és pokrócba bugyolált holttestét az előszobában – a jelek szerint késszúrással végeztek vele. Edisa a helyszínen bevallott mindent.

A TV JOJ információi szerint kapcsolatuk nem volt felhőtlen, a nő munkanélküli, nemrég pedig ellopta nagybátyja pénztárcáját és bankkártyáját. A helyiek jól ismerik a nőt, aki mindenkitől pénzt kéregetett, hogy törleszteni tudja 10 ezer eurós kölcsönét.

Renáta Čuháková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a halál pontos okának kiderítése érdekében törvényszéki boncolást rendeltek el, a rendőrség különösen kegyetlen módon elkövetett gyilkosság ügyében indított eljárást.


(noviny.sk)