Füleki férfi késelte meg a fiatal párt Losoncon!

Késének éle beletört a párját védő férfiba.

Három héttel ezelőtt egy férfi egy 26 éves nőt próbált összemetélni a késével Losoncon, amikor pedig a vele lévő 34 éves férfi a védelmére kelt, a támadó megszúrta a hátán és a mellkasán, de úgy, hogy közben beletört a késének pengéje, a penge pedig a sérült férfi testében maradt. Az elkövető ezután lelépett a helyszínről, a megtámadott párt pedig kórházba szállították.

A rendőrség intenzív keresésbe kezdett még aznap, majd másnap is megvizsgálták a környéket, térfigyelő kamerák felvételeit tekintették meg. A nyomozás három hét után odáig jutott, hogy őrizetbe vettek egy gyanúsítottat. A 24 éves füleki fiatalember, Ladislav beismerte tettét. Nem véletlenül támadott, ismerte a nőt, korábban találkozgattak - tudta meg a Joj TV.

Mária Faltániová kerületi rendőrszóvivő elárulta, hogy a fiatal férfit testi sértéssel és garázdasággal gyanúsították meg, 4-től 10 évig terjedő szabadágvesztés fenyegeti. 

Indítékát, hogy mi történhetett közte és a nő között, amiért ezt tette, a rendőrség nem konkretizálta. Büntetlen előéletű a támadó, a rendőrség azonban a vizsgálati fogságba helyezését javasolta, a kirendelt bírónő pedig helyt adott a kérelemnek. 

A fiatalember így vélhetően a börtönben várja meg az ítéletet.

(Joj TV)