Fémrúddal verték szét a vállalkozó fejét a támadók, az étterem bevételét akarták

Filmbe illő jelenet játszódott le egy község közelében: bűnözők támadtak meg egy vállalkozót a nyílt utcán, a vendéglő bevételét akarták tőle. Az áldozat súlyos sérülésekkel került kórházba.

Fémrúddal verték szét a vállalkozó fejét a támadók, az étterem bevételét akarták
Fotó: TV JOJ

A bűnözők autójukkal követték a vállalkozót Očová és Zvolenská Slatina (Zólyomi járás) községek között. Az egyik kereszteződésben nekihajtottak a járművének, és mikor a férfi kiszállt, megtámadták őt.

Az útonállók hátulról támadtak rá egy fémrúddal, nem látta az arcukat. Az ütések főként a fejét érték. Ezt követően elvették a 65 éves férfi táskáját és elmenekültek. A sérült férfit rendkívül súlyos fejsérülésekkel szállították a zólyomi kórházba. Petra Kováčiková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a férfi 2-3 hónapig gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrség és a család is nyomoz, hogy ki állhat a brutális támadás mögött. A vállalkozó az esti órákban Očovában és Vígľašon található éttermeiből hozta el a bevételt. Az elkövetők minden bizonnyal jól ismerték már a szokásait, nem kizárt, hogy már hosszabb ideje figyelték.

A rendőrség különösen kegyetlen módon elkövetett rablás vádjával indított eljárást. 

noviny.sk/para