FELHÁBORÍTÓ: Vastag takaróval fullasztotta meg ikreit a részeg anya, megúszta egy felfüggesztettel! 

Két és fél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték azt a kazah anyát, aki idén februárban egy takaróval fullasztotta meg nyolchónapos ikergyermekeit - írja a Bors a Mirror cikkére hivatkozva.

FELHÁBORÍTÓ: Vastag takaróval fullasztotta meg ikreit a részeg anya, megúszta egy felfüggesztettel! 
Fotó: Mirror

Ludmila Khakimova úgy gondolta, hogy azzal tudja enyhíteni gyermekei, Valeria és Kirill problémáit, ha az éppen fogzás miatt folyamatosan síró kicsikre egy vastag takarót húz.

A bírósági dokumentumok szerint az anyuka egyedül italozott otthonában, és sehogy sem tudta elaltatni a fogzás miatt síró gyerekeit, ezért döntött úgy, hogy a fejük búbjáig betakarja a kicsiket, majd tovább folytatja az ivást.

„Reggel felmentem a kiságyukhoz. Mindketten a hátukon feküdtek és kékek voltak, ezért azonnal hívtam egy mentőt” 

– áll a nő a vallomásában. A halottkém szerint a kicsik halálát fulladás okozta.

Bár Khakimovát gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták meg, végül csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott, sőt, két másik gyermekét sem vették el tőle. Az indoklás szerint az anya részeg volt, és nem volt tudatában annak, mit csinál, és mivel bevallotta bűnösségét, valamint együttműködő volt a hatóságokkal.

„Korábban semmilyen bűncselekményt nem követett el és teljes megbánást tanúsított az ikergyermekei halálával kapcsolatban”

– idézi a Mirror az ügyben eljáró bíróság szóvivőjét.

via Bors