Féléves fiával ütötte barátját a fiatal nő, majd gyermekét a tengerpartra hajította

A floridai Ocoee rendőrsége letartóztatott egy 18 éves nőt, aki féléves fiával ütötte barátját a város tengerparti sétányán – jelentette 24.hu a WKMG televízió híradása alapján. 

Féléves fiával ütötte barátját a fiatal nő, majd gyermekét a tengerpartra hajította
Fotó: clickorlando.com

A rendőrség közlése szerint az esetet legalább húsz szemtanú látta - egyikük azonnal hívta is a 911-es segélyhívó számot.

A hírek szerint a 18 éves Tatyana Allen féléves fiával kezdte ütni a férfit, majd a földre dobta a gyereket. A telefonáló közlése szerint a csecsemő üvöltött, arccal lefelé volt a homokban, nem tudta felemelni a fejét, annyira kicsi volt.

A kisbabát előfigyázatosságból kórházba szállították, ahol megállapították, hogy nem sérült meg. Allen barátja szintén sértetlenül megúszta a támadást.

Közben Allen tagadta, hogy kisfiával ütötte volna a barátját. A WKMG cikke szerint az anyuka is felhívta a 911-et, azt állítva, hogy barátja volt az, aki őt ütötte, és a hívás közben egyszer sem említette meg kisfiát, akinek sírását hallani lehetett a háttérben.

A nő ellen testi sértés, valamint gyermek ellen elkövetett fizikai és lelki bántalmazás vádjával indítottak eljárást. Allen kedden jelent meg a helyi bíróság előtt előzetes meghallgatásra, ahol eltiltották attól, hogy kapcsolatba lépjen gyermekével, és 30 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg ellene.

24.hu