Ezért hallgatott egy hétig a rendőrség a brutálisan halálra vert nő ügyéről

Egy 34 éves nő élettelen testére bukkantak Pozsonyban az Apollo és a Kikötői híd között – a rendőrséget még múlt héten hétfőn értesítették a történtekről.

Viola sérülésekkel teli holttestére járókelők bukkantak rá múlt héten hétfőn a reggeli órákban. A helyszínre kiérkező mentők igyekeztek őt újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. A holttestet átvizsgáló orvos a helyszínen sem kizárni, sem megerősíteni nem tudta az idegenkezűség lehetőségét, a halál pontos okának kiderítése érdekében pedig törvényszéki boncolást rendelt el.

A rendőrség a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy gyilkosság ügyében indítottak eljárást. Emellett hozzátették: az ügyről azért nem tájékoztatták korábban a médiát és a nyilvánosságot, hogy ezzel ne hátráltassák a nyomozást.

A történtekről elsőként a TV JOJ számolt be, amely szerint Viola rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett: ismeretlen tárggyal erőszakolhatták meg análisan, valamint eltörték a bokáját és a csigolyáit is.

A 34 éves Viola Snináról származott, egy pozsonyi nyelviskolában tanított angol nyelvet. Kollégái mosolygós, barátságos emberként ismerték.  

-para-