Ez a három fiatal késelhetett meg brutálisan egy férfit a belvárosban

Véres támadás történt Pozsony belvárosában, mely során egy férfit megkéseltek. A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri.

Ez a három fiatal késelhetett meg brutálisan egy férfit a belvárosban
Rendőrségi felvétel

Az eset még december 10-én, vasárnap éjszaka történt Pozsony óvárosában. A felek közti veszekedés tettlegességig fajult, mely során egy férfit megkéseltek, és a fején is megsérült. A férfit kórházba kellett szállítani.

Nem egészen egy héttel az eset után a rendőrség közétette egy térfigyelő kamera felvételeit, amelyeken két férfi és egy nő látható. A rendőrség arra kéri az embereket, hogy aki felismeri a képen látható személyeket, az jelentkezzen a 158-as segélyhívón, vagy személyesen bármelyik rendőrkapitányságon.

Mindhárom személy 20 év körüli lehet. Az egyik férfi megközelítőleg 180 centiméter magas, rövid sötét haja van. Az eset idején fekete kabátot, sötét farmert és sportcipőt viselt. A másik férfi megközelítőleg 180-190 centiméter magas, rövid világos haja van. A támadáskor sötétkék kabátot, fakó farmert és sportcipőt viselt. A keresett nő megközelítőleg 165 centiméter magas, hosszú fekete haja van. Az eset idején derékig érő fekete kabátot, farmert és sportcipőt viselt.

Cas.sk/para