Eszméletlenre verték, majd egy fotelt tettek a 85 éves asszonyra - az ügyészség életogytiglant kér az elkövetőkre

A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség három vádlottal szemben életfogytig tartó büntetést kér, mert negyedik társukkal brutális kegyetlenséggel vették el egy 85 éves asszony életét.

Eszméletlenre verték, majd egy fotelt tettek a 85 éves asszonyra - az ügyészség életogytiglant kér az elkövetőkre
Fotó: Pixabay/illusztráció

A magyar törvényszék nemrég ítélt el három férfit, mert brutális módon megöltek egy 85 éves idős nőt. Két elkövető 18 évet, egy pedig 20 év börtönbüntetést kapott. A negyedik társuk büntetését még nem szabták ki, ugyanis ő együttműködött a hatóságokkal. 

A vizsgálat szerint két vádlott már többször is dolgozott az idős nőnek, ám egyik nap elhatározták, hogy még két társukkal kirabolják az idős munkaadójukat.

Az egyik este elindultak a sértett lakásához, ahol felfeszítették a hátsó ajtót. Mikor látták, hogy az idős nő ezt észrevette, leütötték őt, majd a földön fekvő áldozatot tovább ütlegelték. A súlyos ütések után az egyik elkövető még szexuálisan is bántalmazta az eszméletét elvesztő nőt.

Ezután a négy férfi egy fotelt tett rá a még mindig lelegző nőre, majd sietve távoztak az ellopott pénzzel. Az asszony belehalt a sérüléseibe.

A főügyészség nincs megelégedve a kiszabott büntetéssel, életfogytiglant kért az elkövetőkre.


(ugyeszseg.hu)