Engedett a csábításnak a férfi a sztriptízklubban – élve már nem hagyta el a helyet

Meghalt egy brit állampolgárságú férfi, miután megivott több mint húsz pohár kemény alkoholt egy lengyelországi sztriptízklubban. Az egész mögött állítólag a szórakozóhely alkalmazottai állnak, akik igyekeznek leitatni a vendégeket, hogy aztán kirabolhassák őket.

Engedett a csábításnak a férfi a sztriptízklubban – élve már nem hagyta el a helyet
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A 36 éves Mark és egy barátja a múlt hónapban járt Krakkóban, ahol ellátogattak egy sztriptízklubba. A nyomozók szerint a férfi már akkor részeg volt, ezért elutasította az italokat, amiket a hely alkalmazottai kínáltak neki. Állítólag Mark csak azért ment be, mert ingyenes volt a belépés. Végül mégis engedett az unszolásnak: másfél óra alatt 22 pohár tömény alkoholt fogyasztott el, aminek következtében eszméletlenül rogyott össze, majd meghalt – írja a Metro.

A férfi szervezetében az alkoholszint elérte a 0,4 százalékot, ami már halálosnak számít. A lengyel hatóságok szerint ráadásul a szórakozóhely alkalmazottai ki is rabolták Markot, 476 eurónak megfelelő készpénzt vettek el tőle.

A lengyel rendőrség múlt héten csütörtökön számolt be róla, hogy az éjszakai klubokban végrehajtott razziák során 58 személyt gyanúsítottak meg bűnszervezetben való részvétellel. A klubok állítólag egy fogadásban vettek részt, amelynek a lényege az volt, hogy leitassák a vendégeket, majd ezt követően elvegyék a pénzüket.


(Metro)