"Én vagyok a sátán" - ilyen szövegekkel gyötörte és verte élettársnőjét a fiatal pasi

Különböző szexuális praktikákra kényszerítette  26 éves férfi közel kétszer annyi idős, 49 éves élettársát egy nyugat-szlovákiai panzióban.

"Én vagyok a sátán" - ilyen szövegekkel gyötörte és verte élettársnőjét a fiatal pasi
Illusztráció

Mindketten Lengyelországból származtak, és egy panzióban éltek a trencséni régióban.Másfél éve mérgesedett el  viszonyuk, a férfi folyton megalázta a nőt, azt üvöltötte rá, hogy csak egy hulladék, és azt se tudja, miért született meg.

A fickó nézete szerint a nők arra vannak, hogy szolgálják a férfiakat. "Akkor kell nekem kaját csinálnod, amikor én megparancsolom, akár éjjel. Ha nem engedelmeskedsz, megöllek a fiaddal és a szüleiddel együtt. Becsomagollak egy fekete zsákba,majd azt mondom, hogy összevesztünk és elmentél haza" - kiabálta a fiatal lengyel férfi, aki időnként még egy nagy késsel is nyomatékot adott mondandójának. Erre a késre azt mondta, hogy az nem evésre való. Egy alkalommal a falhoz szorította a nőt, fojtogatni kezdte, majd  arról kérdezgette, nem fél-e attól, hogy megöli.

Különböző szexuális praktikákra, például anális aktusra is kényszerítette a nőt. "Én vagyok a sátán, és ha nem teszed meg, akkor nem jársz jól. Megöllek és eláslak úgy, hogy sose találnak meg. Mindenre képes vagyok" - pusztított a férfi.

A Trencséni Járásbíróság, ahol ezek az emlékek elhangzottak, hat év 8 hónap szabadságvesztésre ítélte a férfit, az ítélet jogerős, nem fellebbezett ellene senki.

(Čas.sk)