Eltűnt nagyabonyi nő feldarabolt holttestét találhatták meg a Dunában

2013 augusztusában egész Szlovákiát megrázta a hír, mikor emberi maradványokra bukkantak Pozsonyban a Dunában. Úgy tűnt, hogy a nő identitása örökre rejtély marad, a rendőrség azonban újraindította a nyomozást.

Eltűnt nagyabonyi nő feldarabolt holttestét találhatták meg a Dunában
Forrás: Noviny.sk

A végtagok és fej nélküli emberi testet 2013 augusztusában találták meg a Dunában, a Pozsonyhoz tartozó Károlyfaluban (Karlova Ves). A testet egy zsákba csomagolták, amit egy kőhöz erősítettek. Három nappal később a dunacsúni vízerőmű közelében újabb emberi maradványokra bukkantak.

A rendőrségi nyomozás során kiderült, hogy a testet szakszerűen darabolták fel, egyes részei filctollal voltak megjelölve. Michal Szeiff rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség négy év után újra nyomoz az ügyben.

A TV JOJ információi szerint az áldozat a 33 éves nagyabonyi (Dunaszerdahelyi járás) Vladina M. lehet. A rendőrség azonban ezt az információt egyelőre hivatalosan nem erősítette meg.

Vladinát utoljára 2013. június 22-én látták Pozsonyban, mikor egy hozzátartozója temetésén vett részt. A többgyermekes édesanya eltűnését 2014. május 28-án jelentették be a rendőrségen.

noviny.sk/para