Eltűnt a magyar asszony, aki brutálisan megkínozta kutyáját

Az asszonynak nyoma veszett, a helyiek szerint bujkál.

A balotaszállási kutyakínzót állítólag mindenki ismeri a faluban, de agresszív stílusa miatt nem szeretnek vele társalogni az emberek. 

Az állatkínzás után az asszonynak nyoma veszett, a tanyán csak az állatai járkálnak. A környéken gyakran járőröznek rendőrök, polgárőrök - állítólag sokan állnának bosszút a nőn, sok motorost is láttak a tanya környékén.

Az interneten már mintegy százezren írták alá azt a petíciót, ami azért indult, hogy az asszony minél szigorúbb büntetést kapjon. 

A 68 éves H. Balázsné autóját hétfő délután állítatta meg egy férfi, aki a földúton haladva látta meg a kegyetlenséget, miszerint a nő egy bálamadzaggal autója mögé kötötte, az ekkorra már csak az oldalán gyötrödő állatot. Az egyébként láncravert kutyát azért büntette meg a „gazdája”, mert az korábban elmenekült a vihar elől.

A kutya egy darabig futott az autó után, majd amikor már nem bírta a tempót, elesett, a nő pedig így húzta autója mögött. A rendőrök és az állatvédők alig két órával később érkeztek meg a tanyára, de addigra az asszony már elásta a kutyát - nem kizárt, hogy az eb ekkor még élt.


via 24.hu