Egy szlovákiai férfié lehet a holttest, amit fej és pénisz nélkül találtak meg egy csehországi folyóban

A cseh sajtó szerint egy szlovákiai férfié lehet a holttest, amit még múlt hét csütörtökön találtak meg a csehországi Berounka folyóban Plzeň környékén - írja a plzeňský denník.

Egy szlovákiai férfié lehet a holttest, amit fej és pénisz nélkül találtak meg egy csehországi folyóban
Fotó: TASR

A portál szerint a brutális gyilkosság áldozatának nemcsak a fejét vágták le, hanem a péniszét és a heréit is eltávolították. Később ezeken kívül több szúrt sebet is találtak az áldozat testén.

A hatóságok szerint a holttest már egy hete a folyóban lehetett. A víz felszínén lebegő áldozatot végül egy éppen arra járó férfi vette észre, aki azonnal értesítette a rendőrséget. 

A megcsonkított test a feltételezések szerint egy szlovákiai férfié lehetett, aki már egy ideje a városban tartózkodott. Ezt az információt a cseh rendőrség még egyelőre nem erősítette meg, cserébe nem is cáfolta.

A helyi sajtó kérdésére az egyenruhások csak annyit közöltek, hogy a nyomozás még jelenleg is tart, ezért bővebb információkat nem közölnek. Azt viszont elmondták, hogy amint az lehetséges lesz, értesítik a média munkásait a fejleményekről.


(plzeňský denník)