Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Egy ötéves kisfiú mászkált a negyedik emeleti lakás ablakpárkányán

Az érsekújvári rendőrök a napokban egy ötéves kisfiú életét mentették meg. A gyermek a Lécka utcai negyedik emeleti lakásuk nyitott ablakának párkányán járkált, és eközben tárgyakat dobált ki az ablakból.

„A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre indultak. A gyermek a járőrök felhívására, hogy menjen vissza a lakásba, nem reagált, és semmilyen módon nem kommunikált. Nem sokkal ezután azonban a gyermek valamit kidobott az ablakon, és a kidobott tárgyak között volt a lakás biztonsági ajtajának kulcsa is“

– mondta Renáta Čuháková, a nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.

Fotó: KR PZ Nitra

Időközben egy másik rendőri csapat is megérkezett a helyszínre, akiknek a kulcs segítségével sikerült bejutniuk a lakásba, és visszahúzniuk a kisfiút az ablakból.

„A kisfiú nem volt egyedül. A rendőrök a szobában egy 29 éves alvó nőt is találtak. Mivel felmerült a gyanú, hogy alkohol, illetve kábítószer hatása alatt áll, elvégeztek rajta néhány tesztet“

– nyilatkozta Čuháková.

Fotó: KR PZ Nitra

A nő vérében 0,69 ezrelékes véralkoholszintet mértek. A drogteszt pozitív volt metamfetaminra és benzodiazepinre.

A kisfiú kórházba került, a sorsa iránt a szociális felügyelet intenzíven érdeklődik. A rendőrség közeli személy bántalmazásának gyanúja miatt nyomoz.

TASR