Eddig egy csendes, nyugodt vásárúti zsákutca volt, most 20 késszúrással meggyilkoltak itt egy nőt

Vásárúton nagy valószínűséggel hirtelen felindulásból elkövetett, de mindenesetre brutálisan kegyetlen gyilkosság történt.

Eddig egy csendes, nyugodt vásárúti zsákutca volt, most 20 késszúrással meggyilkoltak itt egy nőt
Fotók: Paraméter

A vásárúti Major utcában alig néhány ház, illetve lakásokat magába foglaló ingatlan áll, ez utóbbiban történt csütörtökön késő este a családi dráma. A szomszédok késő este, 23 óra környékén figyeltek fel valami zajra, a középső lakásban élő K. családból az apa, Lajos azonban az érdeklődő fiatal szomszédokat elküldte. 

Nem biztos, hogy ekkor már megtörtént a tragédia, de az valószínű, hogy valamikor ilyen tájt következett be. A rendőröket nem sokkal később ugyanis kihívták. Egy másik szomszéd, akinél érdeklődtünk, éjjel kettő körül értesült a tragédiáról. A rendőrök csengettek be, és elmondták, hogy gyilkosság történt. A késő esti történtek után azonban nem észleltek semmit belőle.

"Csütörtökön éjfél környékén találták meg egy nő holttestét a vásárúti lakóházban, több szúrt és vágási seb is volt a testén. A rendőrség különösen kegyetlen módon elkövetett gyilkosságként kezeli az ügyet, a helyszínen őrizetbe vették a gyanúsítottat" - árulta el érdeklődésünkre Martina Kredatusová rendőrszóvivő.

A 40 éves K. Mária korábban a közkedvelt helyi cukrászdában, a Dolce Vitában, az utóbbi időben viszont már egy dunaszerdahelyi benzinkúton dolgozott, 42 éves férje a jelenleg rendelkezésre álló információink szerint szerelemféltésből ölhette meg.

Pletykák persze terjednek a faluban az eredetileg Felsővámosról származó házaspárról, de az általunk megkérdezett szomszéd szerint konfliktusmentes, udvarias emberek voltak. "Semmi előjele nem volt a történteknek" - fogalmazott a szomszéd.

A nőt információnk szerint 20 késszúrással ölhette meg a férje, több szúrás érte a szívét, a hasát, a mellkasát, a nyakát. A rendőrség elrendelte a boncolását. Kredatusová a folyamatban lévő nyomozati műveletekre hivatkozva egyelőre mást nem árult el.

(parameter)