DURVA: Szexuális játék közben brutálisan kiherélte partnerét a szlovák pap

A plzeňi kerületi bíróság hároméves feltételes szabadságvesztésre ítélt egy Csehországban tevékenykedő szlovák papot, aki szexuális játékok közben brutális módon levágta egy másik férfi heréjét – írja a noviny.sk.

DURVA: Szexuális játék közben brutálisan kiherélte partnerét a szlovák pap
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az eset tavaly augusztusban történt a Tři sekery nevű községben. A szlovák pap, Tomáš P. egy szexuális hirdetésre jelentkezve találkozott egy férfival, és megegyeztek, hogy a szexuális együttlét során a pap piercinget csatol a másik fickó péniszére. Ehelyett viszont a pap egy szikével, bármiféle érzéstelenítés nélkül levágta a fickó egyik heréjét. A sérült férfit kórházba szállították, ahol az életéért küzdöttek.

A 35 éves papot jogosulatlan szövet-, illetve szerveltávolítás bűntettével gyanúsították meg, amiért 12 éves szabadságvesztés fenyegette. Tomáš beismerte tettét, és vádalkut kötött az ügyésszel. Ez alapján a papot bűnösnek találták, és hároméves szabadságvesztésre ítélték, melynek végrehajtását négy évre felfüggesztették. Emellett állnia kell a károsult orvosi kezeléseit, a rendőrség pedig elkobozta a szikékből, csipeszekből, ollókból és sebészi kesztyűkből álló orvosi felszerelését is. A papnak továbbá szexológiai kezeléseken kell részt vennie.


(noviny.sk)