DURVA: Megivott tíz sört és 18 órán át nem vizelt, szétrobbant egy fickó húgyhólyagja!

Súlyos állapotban került kórházba egy 40 éves férfi Kínában, miután három helyen is megrepedt a húgyhólyagja - írja a 24.huDaily Mail nyomán.

DURVA: Megivott tíz sört és 18 órán át nem vizelt, szétrobbant egy fickó húgyhólyagja!
Fotó: Zhuji Daily

Egy Hu nevű dél-kínai férfi szörnyű hasfájásra ébredt, miután előző este a barátaival sörözött. A fickó annyira rosszu lett, hogy mentőt kellett hívni. A kórházban kiderült, hogy a férfinek három helyen is megrepedt a húgyhólyagja.

Hu később elmondta, előző este a barátaival iszogatott és ő maga tíz sört fogyasztott. Amikor hazaért, rögtön bedőlt az ágyba és elaludt. Utoljára az előtt vizelt, hogy találkozott a barátaival. Amikor felkelt, megpróbált magán könnyíteni, akkor azonban már nem sikerült neki.

Az orvosok azonnal megoperálták a férfit. Később azt mondták, ha Hu nem kerül időben kórházba, belehalhatott volna a sérüléseibe, így azonban teljesen felépült.

Az orvosok szerint, bár az ilyen esetek ritkák, azért előfordulnak. Minden évben megoperálnak legalább egy beteget, akinek azért reped meg a húgyhólyagja, mert nem vizel, miközben alkoholt fogyaszt. A problémát az okozhatja, hogy az alkohol annyira eltompíthatja az idegrendszert, hogy az ember egyszerűen nem érzi a vizelési ingert.


(Via24.hu)