DURVA: Csecsemőket találtak egy autóban a drogtól kiütött szüleik mellett

A kétévesnél fiatalabb gyerekek a hátsó ülésen ültek a drogokkal teli autóban, amikor egy floridai benzinkútnál rájuk találtak – írja a 24.hu.

Gyermekveszélyeztetés vádjával indítottak eljárást a floridai hatóságok egy házaspár ellen, akiket csütörtök reggel találtak meg drogtúladagolástól elájulva autójukban, amiben ott volt egy öthónapos, valamint egy 18 hónapos gyerek is. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a kislányok a hátsó ülésen lévő gyerekülésekbe voltak rögzítve.

A Sarasota város egyik benzinkútján, járó motorral álló autó a beszámoló szerint teli volt különféle kábítószerekkel, és még egy droggal teli fecskendőt is találtak tápszerek mellett a jármű padlóján. A 36 éves William Ballard a vezetőülésben ült, a 32 éves Delaney Crissingerre pedig az anyósülésen volt elájulva, kezében egy metamfetamint tartalmazó zacskóval.

Egy helyi rendőr az ABC13-nak nyilatkozva elmondta: egyre több hasonló esettel találkoznak. „A kábítószer olyan fontos számukra, hogy még saját gyerekeiket is elhanyagolják miatta” – mondta el a televíziónak Joe Giasone hadnagy.


24.hu