A Dunaszerdahelyi járásban terítette a drogot a fiatal nő, lecsaptak rá a zsaruk

A napokban lekapcsoltak a rendőrök egy férfit és egy nőt, akik a Nagyszombati és a Dunaszerdahelyi járásban árulták a kábítószert.

Zlatica Antalová, Nagyszombat megye rendőrségi szóvivője arról tájékoztatta portálunkat, hogy a napokban letartóztattak egy 37 éves férfit és egy ugyancsak 37 éves nőt, akik kábítószerrel kereskedtek a Nagyszombati és a Dunaszerdahelyi járásban. A nagszombati férfinek már nem először gyűlt meg a baja az igazságszolgáltatással, korábban is kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt indítottak ellene eljárást. A rendőrök már pár hónapja keresték, múlt hét végén pedig őrizetbe vették. Házkutatást tartottak nála, amelynek során több fontos bizonyítékot is lefoglaltak, egyebek mellett fehér kristályos anyagot tartalmazó tárolókat, készpénzt és több mobiltelefont. A lefoglalt anyagról kiderült, hogy metamfetaminról van szó.

A Dunaszerdahelyi járásban kereskedő nőnél tartott házkutatás során marihuanán kívül pervitint is találtak a rendőrök. A szóvivő hozzátette, a nő különböző összegekért, 5-től 50 euróig kínálta a kábítószert. Őt is múlt héten tartóztatták le a rendőrök.

A törvény értelmében akár 10-től 15 évig terjedő szabadságvesztésre is számíthatnak. A nyomozó javasolta az előzetes letartóztatásba helyezésüket, a bíró pedig ezt jóváhagyta.


(parameter)