Denisa tagadja, hogy prostitúcióra kényszerítette volna a 16 éves lányt

Amint arról beszámoltunk, akarata ellenére prostitúcióra kényszerítettek egy fiatal lányt, akinek naponta gyakran 15 kliense is volt. Az emberkereskedelemmel vádolt nő mindent tagad.

Denisa tagadja, hogy prostitúcióra kényszerítette volna a 16 éves lányt
Forrás: Cas.sk

A rozsnyói járásbeli Gemerská Panica község polgármestere, Michal Fedor értesítette a hatóságokat, miután a lakosok bejelentették, hogy furcsa dolgok történnek a községben. „A lakosok szólítottak meg, miszerint egy családi háznál folyamatosan váltakoznak az autók. Éjjel és nappal is férfiak fordultak ott meg, ezért értesítettem a rendőrséget“ – nyilatkozta a polgármester.

A 16 éves lányt állítólag egy 33 éves nő, Denisa kényszerítette a szexuális együttlétekre – azzal fenyegette, hogy elveszi a gyerekét, ha nem fekszik le a kliensekkel.

Az emberkereskedelemmel vádolt nő mindent tagad. „Valika már egy éve nálam lakott, az egyéves keresztfiammal együtt jött. Gondoskodtam róla, mert sajnáltam, hogy az utcára kerültek. Ő maga is partnert keresett magának, ezért egy társkereső oldalon elkészítettem a profilját. Semmire sem kényszerítettem“ – állítja Denisa.

Amennyiben a nő bűnössége beigazolódik, akár 3-tól 10 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik. A rendőrség indítványozta a vizsgálati fogságba helyezését.

Cas.sk/para