CSALÁDI TRAGÉDIA: Testvérek zuhantak ki az ablakon, a nő fia feküdt odabent holtan

Kiderült néhány részlet a családi tragédiáról, amely vasárnap történt egy pozsony-ligetfalui lakásban. Az eset számos kérdést vet fel, a rendőrség intézkedését illetően is.

CSALÁDI TRAGÉDIA: Testvérek zuhantak ki az ablakon, a nő fia feküdt odabent holtan
Forrás: Joj TV

Vasárnap délelőtt 10 órakor a ligetfalui Vyšehradská utcában egy hételemeletes lakóház előtti betonparkolóra zuhant egy férfi, akit kórházba szállítottak, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem sokkal később meghalt. 

Délután három körül ugyanoda riasztották a mentőket és a rendőrséget, mert a lakóház elé zuhant egy nő is, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A Joj TV információi szerint valahonnan a 4. és a 6. emelet közötti lakásból zuhanhatott ki, és szúrt sebei is voltak.

A rendőrök ezután kezdték keresni, hogy honnan zuhanhatott ki, és egy drón segítségével sikerült is megállapítaniuk, melyik lakásból. Eztán16.30 környékén bejutottak a lakásba, ahol holtan találtak egy 10 éves kisfiút, a nő fiát, akinek a Joj TV szerint szintén szúrt sebei voltak a testén.

A fiú tehát a nő gyermeke volt, a kizuhant férfi viszont nem a partnere, amint először sokan gondolták, hanem a testvére. 

Az ügyet a pozsonyi rendőrség vizsgálja, részletekről egyelőre nem tájékoztattak. Az ügy nyilván azért vet fel számos kérdést a rendőrség intézkedéséről, hogy vajon a férfi délelőtti halálát követően keresték-e a lakást, ahonnan kizuhant, mivel a nő ekkor még nyilvánvalóan élt. Megelőzhető lett volna a további tragédia, ha időben cselekszenek?

(Noviny.sk)